dimecres, 13 de novembre del 2013

receptes artesanes

Aquest any, com ja sabeu, tota l'escola estem treballant de manera transversal la importància d'una alimentació saludable.

Avui la Joana ens ha portat olives arbequines que ha collit amb la seva família.












Si voleu fer olives casolanes, aquí us deixem la recepta.

                                        Olives arbequines de casa la Joana

1- canviar l'aigua cada dia fins al dimarts 19 de novembre;

2- dimecres 20 de novembre poseu en el pot les olives més 1 part de sal per 10 parts d'aigua.
     Hi afegiu una branqueta de sajolida i tanqueu el pot ben tancat;

3- després de Reis ja les podeu menjar!


   (passeu-hi aigua abans de menjar-les)


       Bon profit!




Avui dijous 14 de novembre hem canviat l'aigua de les olives.


















Avui divendres hem posat les olives amb aigua i una mica de sal.















Dilluns tornem a canviar l'aigua...


















Avui dimarts és l'últim dia que canviem l'aigua del pot...


















Per fi ha arribat el dia! Avui hi afegim la sal i la sajolida! 







És l'últim cop que canviem l'aigua de les olives...










 hi afegim la sal...





 la sajolida...






mmmm..., quina oloreta!!



..., i tornem a omplir el pot d'aigua.





Ara toca deixar-les macerar fins al gener i practicar amb la paciència!

Quines ganes de menjar-se-les!!



























          




  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada